واكنش علمای بحرین به سخنان سخیف حاكم این كشور درباره ایران

كسی كه ادعا می‌كند یك امت بر امت دیگر در اصل دین برتری دارد، جاهل است یا خودش را به جهل زده است؛ چرا كه تمام فضل از آنِ خداست و برتری‌جویی میان امت‌ها و افراد، تنها به میزان پایبندی، اخلاص و فداكاری‌شان در راه این دین است.

1405/05/17
|
11:30

علمای بحرین در بیانیه‌ای، به سخنان اخیر حاكم این كشور درباره ایران واكنش نشان داد .

علما در این بیانیه گفتند: رأس هرم قدرت در بحرین، با كوچك شمردن عقل مردم و جایگاه رسالتِ ختم نبوت، پا پیش گذاشته و تلاش كرده است هدایت الهی را به یك منّت بشری تبدیل كند و فضل خداوند بر تمام بندگانش را، در انحصار یك امت در برابر امت دیگر قرار دهد. او غافل یا تجاهل‌كننده است كه حقایق ثابتی وجود دارد كه جای هیچ‌گونه تردیدی ندارد؛ اینكه رسالت محمدی برای قومی خاص یا نژادی خاص فرستاده نشده، بلكه رحمتی است كه خداوند برای تمامی جهانیان، عرب و عجم، سفید و سیاه، به طور یكسان نازل كرده است.

در ادامه بیانیه آمده است: كسی كه ادعا می‌كند یك امت بر امت دیگر در اصل این دین برتری دارد، جاهل است یا خودش را به جهل زده است؛ چرا كه تمام فضل از آنِ خداست و برتری‌جویی میان امت‌ها و افراد، تنها به میزان پایبندی، اخلاص و فداكاری‌شان در راه این دین است. این منّت از آنِ خداست نه هیچ‌یك از بندگانش، و هر كس در بخشش الهی با خدا نزاع كند، گویی در ربوبیت او نزاع كرده است.

علمای بحرین تأكید كردند: اطاعت از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به فرمان خدا، واجب و ستون اصلی بنای این دین است و تنها با آن، صدق انتساب به دین از كذب آن شناخته می‌شود. هر كس از پیامبر اكرم و خاندان او اطاعت كند و اصالت و پاكی رسالت را حفظ نماید، سزاوارترین فرد به او و نزدیك‌ترین فرد به اوست و هیچ معیار دیگری برای نزدیكی به خداوند عزّوجل و دین عزیز اسلام، جز تقوا وجود ندارد.

علمای بحین از حاكم كشور خواستند كه از خود و اطرافیانش بپرسد: امروز چه كسی در صف مقدم امت است و مال و جان و فرزندانش را برای دفاع از این اسلام فدا می‌كند؟ چه كسی با دشمنان امت مبارزه می‌كند و در برابر استكبار جهانی برای دفاع از قدس و مقدسات می‌ایستد؟ چه كسی پرچم مقاومت را زمانی كه بسیاری از آن عقب‌نشینی كردند، برافراشت؟

علما تصریح كردند: پاسخ برای هر صاحب‌بصیرتی روشن است؛ آن همانا جمهوری اسلامی با رهبری فقیه جامع‌الشرایط، تمام نهادها، فرماندهان سیاسی و صفوف مردمی متحدش است كه هر آنچه ارزشمند است را در راه دفاع از اسلام، انقلاب، دولت و ولایت فقیه پارسا و حكیم خود بذل كرده و می‌كنند.

آن‌ها افزودند: كسی كه می‌خواهد بر ایرانیان بابت اسلامشان منت بگذارد -گویی تصور می‌كند هدایت الهی هدیه‌ای از جانب او یا امثال او بوده و نه فیضِ محض الهی- و ادعای افتخار و غیرت نسبت به اسلام دارد، باید از خود بپرسد: كدام اسلام به تو و امثال تو مجوز می‌دهد كه علمای امت را زندانی، تبعید و آواره كنی و به دنبال طلاب علوم دینی و مبلغان رسالت باشی؟ چگونه با حاكمیتِ وارثان انبیا، یعنی فقها و مراجع اصیل اسلام، می‌جنگی تا جایی كه پیروان آنان را در احكام دینشان تعقیب كرده و به شدیدترین وجه مجازات می‌كنی؟ آیا از رسالت اسلامی است كه به خود اجازه دهی بابت آن بر دیگران منت بگذاری؟

علمای بحرین در پایان از ایرانیان و تمامی آزادگان امت خواستند كه از صاحب این «اظهارات توخالی» بخواهند كه در صف یاری اسلام بایستد، نه اینكه به آن جسارت كند و شمشیر و توان خود را علیه دشمنان امت به كار گیرد، نه فرزندان وفادارش و متحدِ مقاومت اسلامی باشد، نه یاورِ دشمنانش. چگونه صاحب این سخنان به خود اجازه می‌دهد كه سخنگوی اسلام و نماینده آن باشد، در حالی كه خودش چنین نیست؟

دسترسی سریع